Μητροπολίτου Μεθοδίου 3, Κέρκυρα
E. stirizo@eleannakaloudi.gr
T. 26610 43563 | 6944 712360

Υπηρεσίες

Συμβουλευτικη Ψυχικης Υγειας

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας, μια επιστημονικώς τεκμηριωμένη διαδικασία αλληλεπίδρασης, με στόχο μια πιο ικανοποιητική ζωή για τον συμβουλευόμενο.

Δείτε περισσότερα
Συμβουλευτικη Γονεων Κερκυρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Διαδικασία κατανόησης των ιδιαίτερων αναγκών κάθε γονέα & στήριξής του κατά την προσπάθεια διαχείρισης ζητημάτων που προκύπτουν από το ρόλο του

Δείτε περισσότερα
Συμβουλευτικη Ζευγους Κερκυρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΖΕΥΓΟΥΣ

Η στήριξη του συστήματος των συντρόφων προκειμένου να αναθεωρήσουν τη μεταξύ τους σχέση, να επικοινωνήσουν περισσότερο αποτελεσματικά και να κάνουν συνετές επιλογές που αφορούν είτε τη συνέχιση της σχέσης είτε την αξιοποίησή της σε ένα άλλο επίπεδο.

Δείτε περισσότερα
Συμβουλευτικη εφήβων Κέρκυρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ, ΜΕΤ-ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Η στήριξη των νέων σε ζητήματα μετάβασης από την παιδικότητα στην ενηλικίωση, εστιασμένη στη συνειδητοποίηση πτυχών της προσωπικότητάς τους και στην ενδυνάμωσή τους, με αποτέλεσμα, τον σχεδιασμό μιας ευοίωνης επαγγελματικής προοπτικής.

Δείτε περισσότερα
Συμβουλευτική Νέων Κερκυρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Μια διαδικασία κατανόησης των ιδιαίτερων αναγκών κάθε χαρισματικού ατόμου και της στήριξής του σε ψυχοκοινωνικό επίπεδο.

Δείτε περισσότερα
Συμβουλευτικη Οικογενειας Κερκυρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Μια διαδικασία ολιστικής προσέγγισης των ζητημάτων που απασχολούν ένα ή περισσότερα μέλη μιας οικογένειας, η οποία, επιφέρει επίλυση προβλημάτων, διαχείριση επικοινωνιακών δυσκολιών και ενδυνάμωση των συναισθηματικών τους σχέσεων.

Δείτε περισσότερα
συμβουλευτικες Συναντήσεις

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οργάνωση τακτικών ή μη τακτικών συζητήσεων, σεμιναρίων ή εκδηλώσεων που αφορούν την ψυχική υγεία και απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό.

Δείτε περισσότερα

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Θα χαρώ να συνεισφέρω στην επίλυση ζητημάτων που σε προβληματίζουν.
ΚΛΕΙΣTΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ